Main menu

Baby Horoscope

ΚΡΙΟΣ
Δημιουργικό, αυθόρμητο, αισιόδοξο, πρόθυμο, πεισματάρικο, εύθυμο, ανυπόμονο, γεννημένο ηγέτης είναι το παιδί – κριός. Κάτω από το σκληρό εξωτερικό περίβλημά του κρύβεται μία ευαίσθητη καρδιά γι’αυτό να του φέρεστε με ευγένεια, χαμόγελο και με απόλυτο αίσθημα δικαιοσύνης.

TAΥΡΟΣ
Επίμονο, τρυφερό, στοργικό, εκδηλωτικό, χαρούμενο, φιλότεχνο, λογικό και πρακτικό είναι το παιδί – ταύρος. Μην το πιέζετε γιατί πεισμώνει εύκολα. Λογικά επιχειρήματα και γλυκό ύφος θα το κερδίσουν για πάντα και εσείς θα έχετε πετύχει το σκοπό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Περιπετειώδες, αεικίνητο, νευρικό, φιλικό, δραστήριο, επικοινωνιακό, έξυπνο, ταλαντούχο είναι το παιδί – δίδυμος. Ποτέ μην προσπαθήσετε να το σταματήσετε να εκφράζεται ή να επικοινωνεί με τους άλλους καθώς και μην του στερήσετε την ελευθερία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθηματικό, προσεκτικό, ντροπαλό, δημιουργικό, εσωστρεφές, ευγενικό, με καλπάζουσα φαντασία είναι το παιδί – καρκίνος. Μην το αγνοείτε, να το περιβάλλετε με αγάπη και φροντίδα ενώ να του δείχνετε συνεχώς την εκτίμησή σας και πόσο πολύ πιστεύετε σε αυτό.

ΛΕΩΝ
Αρχηγός, ενθουσιώδες, περήφανο, τολμηρό, έξυπνο, ματαιόδοξο, γενναιόδωρο είναι το παιδί – λέων. Ο καλύτερος τρόπος για να το «δαμάσετε» είναι οι εναλλαγές αγάπης και αυστηρότητας. Να είστε υπομονετικοί, υποχωρητικοί αλλά ταυτόχρονα να αυστηροί και να βάζετε όρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήσυχο, σχολαστικό, αξιόπιστο, υπεύθυνο, ντροπαλό, ώριμο και ήρεμο είναι το παιδί – παρθένος. Μπορεί να απαιτεί υπερβολική τελειότητα (καθώς θέλει όλα να είναι τέλεια), κάτι που συχνά δεν αντέχεται, αλλά πάντα θα είναι εκεί όταν το χρειάζεστε και αυτό είναι αρκετό.

ΖΥΓΟΣ
Αναποφάσιστο, δίκαιο, υπάκουο, ήπιο, ευγενικό, διακριτικό, πιστό, τακτικό και πάντα χαμογελαστό είναι το παιδί – ζυγός. Μην του φωνάζετε και μην καβγαδίζετε έντονα μπροστά του γιατί έχει ανάγκη την ειρήνη και την ησυχία, πολύ περισσότερο από τα άλλα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευφυές, γενναίο, έντιμο, ειλικρινές, αφοσιωμένο, δραστήριο, ευαίσθητο, ρομαντικό είναι το παιδί –σκορπιός. Να χρησιμοποιείτε πάντα λογικά επιχειρήματα μαζί του (ξέρει ν’ακούει) και να του μάθετε ότι η εκδίκηση και η μνησικακία δεν είναι κάτι καλό και ποτέ δεν ωφελούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περίεργο, δίκαιο, έντιμο, κοινωνικό, ελεύθερο, ανήσυχο, ειλικρινές, ανεξάρτητο, σπάταλο είναι το παιδί – τοξότης. Επιτρέψτε του να ακολουθήσει τα όνειρά του, μην το περιορίσετε, συμμετέχετε ως απλός θεατής χωρίς να επεμβαίνετε και τότε θα επιστρέψει πάλι κοντά σας, όσο και αν έχει απομακρυνθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οργανωτικό, ώριμο, υπεύθυνο, πρακτικό, υπομονετικό, ντροπαλό, επιμελές είναι το παιδί – αιγόκερως. Μερικές φορές δίνει την εντύπωση του ενήλικα (με την ώριμη στάση του) αλλά μην παρασύρεστε. Αναζητά, όπως κάθε παιδί αλλά χωρίς να το δείχνει, την προσοχή, τη φροντίδα και το σεβασμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αντιφατικό, παρορμητικό, ανυποχώρητο, ευαίσθητο, αφηρημένο, διαισθητικό, απρόβλεπτο, έξυπνο είναι το παιδί – υδροχόος. Να το ενθαρρύνετε και μην το πιέζετε. Να πιστεύετε στα όνειρά του – όσο τρελά και αν σας φαίνονται – και αυτά μια μέρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα!

ΙΧΘΕΙΣ
Ονειροπόλο. Διαισθητικό, ασυμβίβαστο, ευαίσθητο, εσωστρεφές, σοφό, συχνά ανασφαλές και με καλλιτεχνική φύση είναι το παιδί – ιχθείς. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του, μπείτε στο δικό του ονειρικό κόσμο για να δείτε πώς αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του.